Auteur Topic: Forumregels  (gelezen 7714 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Draak

  • Tipsy
  • ***
  • Berichten: 245
  • bee bee king
    • Bekijk profiel
    • Het Rad
Forumregels
« Gepost op: augustus 24, 2010, 11:17:08 am »
Algemeen
- Door lid te worden van dit forum stem je in met de forumregels.
- Wijzigingen in de forumregels zullen worden aangekondigd in het bord 'Mededelingen en vragen' en gaan direct van kracht.
- De administrators en moderators hebben het recht om alle maatregelen te nemen die zij als noodzakelijk zien.
- De administrators en moderators mogen de inhoud van je posts gebruiken om op de website "de Baldadige Bij" te plaatsen.

Postgedrag
- Wees lief voor je medemens. Scheldpartijen, op de persoon spelen en denigrerende opmerkingen zijn niet toegestaan.
- Vrijheid van meningsuiting staat bij ons hoog in het vaandel. Discriminerende, racistische en seksistische opmerkingen zijn niet toegestaan.
- Het plaatsen van of linken naar illegaal materiaal is niet toegestaan. Indien je iets van een andere bron overneemt is correcte bronvermelding verplicht.
- Adverteren en te koop aanbieden van producten is niet toegestaan, tenzij daar nadrukkelijk toestemming voor is gegeven door de administrators van dit forum.
- We zijn geen spellingpolitie, maar enigszins correct taalgebruik wordt wel verwacht.
- Probeer helder te zijn in je posts. Kies een relevante topictitel ("Vraagje" voldoet niet), maak helder of iets je eigen mening is of die van een ander, enzovoorts.
- Kopieer geen hele lappen tekst, quote alleen het stuk tekst waar je op wilt reageren, of plaats desnoods een link naar de tekst.
- Neem even de moeite om via de zoekfuctie te kijken of er al een topic is over jouw onderwerp, voor je een nieuw topic start.
- Plaatjes in je onderschrift zijn niet toegestaan.

Overige
- Indien je een klacht hebt over een moderator, kun je deze posten in het 'Vragen en opmerkingen' forum of even een pb sturen.
- Kom je ergens niet uit, krijg je vervelende PB's of is er iets anders aan de hand? De mods zijn er niet alleen om politieagentje te spelen. Neem via pb contact met ons op - misschien kunnen we iets voor je doen.
« Laatst bewerkt op: augustus 24, 2010, 05:24:28 pm door Draak »
Less good than belief would have it
Is mead for the sons of men:
A man knows less the more he drinks,
Becomes a befuddled fool.
(Havamal 12)