Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Draak

Pagina's: 1 ... 14 15 [16]
226
Mede-delingen / Forumregels
« Gepost op: augustus 24, 2010, 11:17:08 am »
Algemeen
- Door lid te worden van dit forum stem je in met de forumregels.
- Wijzigingen in de forumregels zullen worden aangekondigd in het bord 'Mededelingen en vragen' en gaan direct van kracht.
- De administrators en moderators hebben het recht om alle maatregelen te nemen die zij als noodzakelijk zien.
- De administrators en moderators mogen de inhoud van je posts gebruiken om op de website "de Baldadige Bij" te plaatsen.

Postgedrag
- Wees lief voor je medemens. Scheldpartijen, op de persoon spelen en denigrerende opmerkingen zijn niet toegestaan.
- Vrijheid van meningsuiting staat bij ons hoog in het vaandel. Discriminerende, racistische en seksistische opmerkingen zijn niet toegestaan.
- Het plaatsen van of linken naar illegaal materiaal is niet toegestaan. Indien je iets van een andere bron overneemt is correcte bronvermelding verplicht.
- Adverteren en te koop aanbieden van producten is niet toegestaan, tenzij daar nadrukkelijk toestemming voor is gegeven door de administrators van dit forum.
- We zijn geen spellingpolitie, maar enigszins correct taalgebruik wordt wel verwacht.
- Probeer helder te zijn in je posts. Kies een relevante topictitel ("Vraagje" voldoet niet), maak helder of iets je eigen mening is of die van een ander, enzovoorts.
- Kopieer geen hele lappen tekst, quote alleen het stuk tekst waar je op wilt reageren, of plaats desnoods een link naar de tekst.
- Neem even de moeite om via de zoekfuctie te kijken of er al een topic is over jouw onderwerp, voor je een nieuw topic start.
- Plaatjes in je onderschrift zijn niet toegestaan.

Overige
- Indien je een klacht hebt over een moderator, kun je deze posten in het 'Vragen en opmerkingen' forum of even een pb sturen.
- Kom je ergens niet uit, krijg je vervelende PB's of is er iets anders aan de hand? De mods zijn er niet alleen om politieagentje te spelen. Neem via pb contact met ons op - misschien kunnen we iets voor je doen.

227
Mede-delingen / Waarom deze webstek
« Gepost op: augustus 24, 2010, 11:15:41 am »
De Baldadige Bij is opgezet door een groep enthousiastelingen op het gebied van mede maken en mede drinken. We misten een website en een centrale plaats waar mensen met een interesse in dit onderwerp met elkaar konden spreken en informatie uitwisselen. De Baldadige Bij probeert 4 dingen te bieden:

- Een plaats om met andere geïnteresseerden en enthousiastelingen te praten over mede maken en mede drinken.
- Activiteiten, workshops en meetings. Elkaar leren kennen en van elkaar kunnen leren
- Community. Een omgeving waarin je vriendschap en leuke kennissen kunt vinden.
- Een verzameling aan te leggen van nuttige informatie over alles wat met mede te maken heeft.

Pagina's: 1 ... 14 15 [16]