Mede > Medesoorten en -smaken

Propolis mede

(1/1)

Bijker:
Tinus een vraag aan jou! ))J
Kan je ook een propolis mede maken(dacht het wel natuurlijk!)
Maar hoeveel propolis doe je er dan bij in, en laat je dat meegisten vanaf het begin?
Of voeg je er later propolis bij.
En dan pure geschoonde propolis? of doe je er eerst nog iets anders mee?

m.kolsters:
In het bier de laatste minuut laten mee koken.
In mede moet je poeder maken, en dan komt het.
Hoe moet dat, en dat is een lastig pakket.
Ik doe alles door de gehakt molen, maar geeft veel problemen.
Kom maar kijken, je woont weer te ver weg.

 En nu heb ik even een spelt honig bier of drie, wel lekker.
Beter alleen drinken dan veel maken.
Drink met je maten, dan drink je niet alleen.

Bijker:
De propolis die ik heb is al behoorlijk fijn.
Hoeveel moet er bij een 10 literfles gevuld met mede in?
Wel eens de propolis door een oude koffiemolen, maar dat was inderdaad geen sucses :'(

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie