Van de Redactie > Wie is wie?

Hallo Mede-genoten...

(1/2) > >>

nlheiz:
even voorstellen maar.

Mijn naam is Marcel en ik woon in Flevoland. Ben in april begonnen met een wijn hobby en mijn tweede batch wijn staat te bubbelen. en kwam via een vriend van mij op het idee om eens mede te gaan maken. Hij heeft een bier brouw hobby en zo kwamen we op het idee om een Bier te maken die mede als ingredient heeft. Dus ik ben nu aan het kijken hoe we het beste een mede kunnen maken en we dachten aan een mede met walnoten smaak. dus ik hoop via jullie een lekker recept en ontdekken en hoe deze te maken.

Maar nu eerst eens pinksteren vieren, want er zullen wel niet veel online zijn nu.

maar alle ideeen zijn welkom dus mocht je dit lezen ik hoor het graag.

sante...... ))J

De Baldadige Bij:
Hoi Marcel,

Welkom op het forum!
Er is hier en daar al wat gepost over mede met nootjes dus kijk maar rond of er niet toevallig al tips staan waar je iets aan hebt.

Groetjes!

Soro:
hoi welkom mede flevo brouwer  ;D

Bijker:
Hallo, ook een warm mede welkom op dit forum.
Heb net nog een glaasje honing-notenlikeur genuttigd................................. 8) :P ))J
O,O,O, wat is dat lekker, maar de fles raakt alweer aardig leeg, en het duurt een maandje of drie/vier voordat een nieuwe sessie weer gereed is, moet er dus maar weer eens aan beginnen als alternatief voor een glaasje mede.
Waar ik vanwege het weer bevreesd voor was, dat er weinig vruchtzetting aan de walnotenboom zou zijn valt gelukkig mee.
Zo te zien zitten er weer voldoende noten aan ^-^
En die walnotensmaak kan je dus bereiken met een aantal walnotenbladen toe te voegen.
Dat kan dus nu en niet na half augustus, dan beginnen de bladeren toch minder mooi te worden.

Draak:
Hallo Marcel,

Welkom op ons gezellige  forum. Mederecepten volop hier. En als je die niets vind: vraag maar raak.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie