Auteur Topic: Deze herfst/winter "Workshop Mede maken in Utrecht!!!"  (gelezen 2947 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

De Baldadige Bij

  • Laveloos
  • *****
  • Berichten: 590
  • The Queenbee
    • Bekijk profiel
    • de Baldadige Bij
Deze herfst/winter "Workshop Mede maken in Utrecht!!!"
« Gepost op: augustus 24, 2010, 07:28:15 pm »
De volgende tekst heb ik van deze website geplukt:
http://www.bijenverenigingutrecht.nl/

Citaat
In de komende winterperiode zal de Bijenhoudersvereniging Utrecht en Omstreken (BVU&O) weer een cursus mede-maken organiseren. Dit is een herhaling van twee eerdere succesvolle cursussen. We hebben Theo de Ronde weer bereid gevonden om deze cursus te geven. Hij is een authoriteit op dit gebied.
Hieronder volgen enkele punten over deze cursus.

   De cursus is gericht op beginners, er is evt. ook plaats voor gevorderden. Dit is o.a. afhankelijk van de belangstelling. We nodigen onze imkerleden en cursisten van BVU&O hiervoor uit, maar leden van naburige bijenhoudersverenigingen zijn, afhankelijk van de belangstelling, ook welkom.

·  De cursus is intensief (het gistingsproces wordt bij individuele deelnemers gevolgd). Hierdoor is de deelname beperkt tot maximaal 12 personen. Deelname op volgorde van aanmelding.

·  Er zijn acht lessen; de lessen zijn op woensdagavond, 19.30 – 22.00 uur. De eerste les is op woensdag 13 oktober 2010. Het complete rooster wordt bekend gemaakt bij de aanvang van de cursus.

   Cursusgeld: € 55.--, contant te betalen op de eerste les. Hierbij komen nog kosten voor materialen (o.a. 2 mostflessen van 10 L, gist, gistvoedingszout, hevel en slang, cylindrisch waterslot, gaas/neteldoek (kunstof), organische zuren, honing (gemengd Nederlands (4 - 4.5 kg)).

   De Utrechtse drogist Slamat zal worden geïnformeerd dat we deze cursus gaan houden. De materialenlijst zullen we doorgeven zodat cursisten daar zelfstandig hun spullen kunnen ophalen. Deze details bespreken we op de eerste les.

   Locatie: Clubgebouw Ecologisch Tuinenpark “De Driehoek”
Winklerlaan 151 in Utrecht
Deelnemers ontvangen tzt. een routebeschrijving.

   Organisatie namens BVU & O en tevens contactadres

    Opgave dmv een bericht aan Rinus.Hierbij vermelden of u lid bent van de BVU&O of van een  andere vereniging. Alle correspondentie per e-mail.

Rinus Sommeijer
Winklerlaan 76
3571 KL Utrecht
 e-mail: m.j.sommeijer@uu.nl
« Laatst bewerkt op: augustus 25, 2010, 12:34:56 pm door De Baldadige Bij »
Kabooom!